Linkin Park lanseaza lyric video-ul piesei #InTheEnd
2016-10-11 21:14:04

Daca trendul actual in industria muzicala este acela de a lansa lyric video prima data si apoi videoclipul oficial pentru un single, Linkin Park procedeaza invers.

Ziua de 9 octombrie a marcat 15 ani de la lansarea single-ului “In The End” semnat Linkin Park, un veritabil evergreen al rock-ului mondial. Pentru celebrarea lui, baietii din trupa au facut public un lyric video pe canalul lor de YouTube si au lansat o colectie de tricouri aniversare, disponibile aici: http://store.linkinpark.com/.

Videoclipul oficial a fost lansat in 9 octombrie 2001 si urcat pe YouTube in 26 octombrie 2009. De atunci si pana in prezent, In The End insumeaza 230 de milioane de vizualizari. Nu ne mira acest lucru, avand in vedere proeminenta canalului de YouTube al trupei, cu aproape sapte milioane de abonati si trei miliarde de vizualizari in total.

Linkin Park isi are originea in Statele Unite ale Americii. Din trupa fac parte Chester Bennington, Mike Shinoda, Brad Delson, Rob Bourdon, Joe Hahn si Dave “Phoenix” Farrell. Baietii au debutat sub acest nume in anul 2000, cu albumul Hybrid Theory, de pe care a fost extras si single-ul “In The End”. In prezent, trupa lucreaza la cel de-al saptelea material discografic, a carui lansare este preconizata pentru prima jumatate a anului 2017.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna lyric video-ul single-ului “In The End”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *