Like Chocolate - Dirty (single nou)
2015-10-19 18:44:17

image003

Dupa succesul pe care l-a avut cu ultimele doua piese, „Guatemela” (ft. F.Charm) si „Romeo si Julieta”, cu care a strans aproximativ zece milioane de vizualizari, Like Chocolate impreuna cu Live Artist si Lanoy Production lanseaza single-ul „Dirty”. O piesa fresh, cu vibe pozitiv, total diferita de cele de pana acum.

„Sunt o persoana foarte energica si cred ca asta denota si din repertoriul meu alcatuit din piese variate, majoritatea fiind energice! “Dirty” este o completare a mea, a show -ului meu, o piesa cu un sound fresh, compusa de Flavius Filipescu si Eduard Serei, in studiou-rile Lanoy Production! Imi plac provocarile si ma incanta atunci cand “ma joc” cu interpretarea! De la prima auditie am simtit ca ma inspira si ne-am apucat imediat sa o dezvoltam! Sper ca atunci cand o veti asculta sa aveti aceeasi reactie ca a mea: sa nu puteti sta pe scaun si sa fredonati toata ziua!”, a declarat Like Chocolate.

Trupa Like Chocolate s-a facut cunoscut pe piata muzicala din Romania, si nu numai, cu piese precum „Maria Maria”, „Taraboy”, „Noaptea fetelor”, lista celor mai ascultate piese fiind completata de „Guatemala” si „Romeo si Julieta”.

Haideti sa ascultam impreuna noul single Like Chocolate, “Dirty”, dupa care va astept cu parerile voastre. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *