Ligia lanseaza single-ul si videoclipul "Cealalta ea"
2017-11-15 17:03:05

Ligia Moldovan, frumoasa roscata care a adunat milioane de vizualizari pe YouTube la piesele lansate pana in prezent, are un single nou, “Cealalta ea”, o frumoasa balada pop-rock care accentueaza ideea ca iubirea adevarata este o alegere.

Piesa este compusa integral de Ligia, artista fiind si o talentata compozitoare. Totodata, single-ul “Cealalta ea” va fi inclus pe albumul de debut, “Yin & Yang”, la care lucreaza Ligia in perioada aceasta si pe care il va lansa in curand.

Noul capitol muzical din cariera Ligiei a inceput odata cu piesa “Inchide usa”, lansata la inceputul verii. A fost prima piesa solo dupa colaborarile de succes cu Vescan (“Fraiero”), Puya sau Mahia Beldo.

Pentru videoclip, si de aceasta data, Ligia a colaborat cu regizorul Claudiu Stan, alaturi de care a pus in scena o poveste inspirata din viata, in care dragostea este laitmotiv-ul existentei umane.

Ligia a cucerit publicul si topurile cu piese ca “Fraiero” (ft Vescan), “30 de grade” (alaturi de F Charm), “Al tau impiedicat” etc. In plus, Ligia a participat in prima editie X Factor, iar timbrul inegalabil si interpretarile live exceptionale au adus-o in finala concursului.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Cealalta ea”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *