Lidia Buble e nedespartita de fetele ei
2016-02-01 12:57:05

Dupa cum canta si in cel mai recent single al ei, Lidia Buble are o relatie foarte stransa cu fetele din echipa de scena, cu care isi petrece mai tot timpul. In weekend-ul acesta, cantareata le-a luat la Azuga, unde a sustinut un concert la cabana “Le Chalet Apres Ski”, la poalele partiei.

Artista si-a luat si o zi de relaxare, povestind: “A fost primul concert la munte pe anul asta si nu numai publicul a fost cu plus, ci si gradele de afara. Ma bucur ca am venit cu fetele, am mai ramas o zi sa respiram aerul curat. Poate data viitoare imi fac curaj sa ma urc si pe partie, sa schiez, ca de patinat, patinez din copilarie”.

In fiecare sambata, statiunea Azuga prinde viata prin petrecerile organizate la Le Chalet Apres Ski, unde vin, weekend de weekend, tot mai multe vedete. Alina Eremia, Diana Munteanu, Puya, Vizi Imre si Carla’s Dreams sunt o parte dintre ele.

Va las sa urmariti cateva imagini ca sa observati cum s-au distrat artisti la cabana “Le Chalet Apres Ski”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *