Lidia Buble, cea mai emotionanta declaratie de iubire pentru mama ei, in noua piesa, "Sarut mana, mama!"
2018-02-26 17:41:35

Lidia Buble este, fara dar si poate, o artista complexa care a reusit sa uimeasca, de fiecare data, cu fiecare single lansat. Acum, talentata cantareata isi surprinde publicul cu cea mai sensibila piesa din cariera ei, “Sarut mana, mama!”, o declaratie de iubire spusa pe note muzicale, atat pentru mama ei, cat si pentru toate mamele din lume. Single-ul, o productie EpiQ Records, este insotit de un videoclip emotionant regizat de TrandaFilm, in care Lidia ne prezinta o realitate pe care multi dintre noi o traim, si anume, timpul pe care uitam sa-l mai alocam persoanei care ne-a dat viata.

“Gasca de la EpiQ Records a reusit sa puna tot amalgamul emotiilor mele pe note muzicale, de dragoste pura. Mi-e greu sa cant live piesa, pentru ca ma podidesc lacrimile. Sper sa va fac si pe voi partasi la cea mai frumoasa declaratie de iubire pe care o poti face celei ce ti-a dat viata. Nu uita ca timpul se scurge prea repede intre rotitele vietii noastre si, cat inca nu e tarziu, pune telefonul la ureche si sopteste sincer ‘Sarut mana, mama!'”, declara Lidia Buble.

Artista lucreaza intens, alaturi de echipa ei de productie, EpiQ Records, la primul ei album, pe care-l va lansa in toamna acestui an. Prima piesa de pe album a fost “Camasa”, hit care a fost No. 1 inca din prima luna a anului 2018, iar cea de-a doua este “Sarut mana, mama!”. Urmeaza multe alte surprize, dar si un alt vibe din partea Lidiei, pe plan profesional.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Sarut mana, mama!”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *