Liana revine cu „Fire”
2016-10-17 16:37:43

Tânăra interpretă Liana, originară din orașul Orhei, a lansat în aceste zile noul său single „Fire” – o piesă la care a colaborat cu Xilena și Marcel Ștefăneț.

Laureată a multor concursuri și festivaluri atât naționale, cât și internaționale, precum și absolventă a Colegiului de Muzică „Ștefan Neaga”, Liana reușește să găsească timp pentru creație. A avut o frumoasă colaborare și cu interpretul Eugen Doibani (Natan) – „Piesa ta și a mea” ce s-a bucurat de o mediatizare intensă în Republica Moldova.

După ceva timp, Liana a dorit să se afirme și solo, drept urmare a apărut piesa „Două inimi”, textul piesei căreia îi aparține, iar muzica și aranjamentul au fost compuse de Sandu Gorgos.

Și asta nu e tot! Pentru această toamnă, Liana se pregătește să debuteze pe piața de muzică din România. În prezent, împreună cu o echipă de la București, pregătește o nouă piesă, în limba română, ce speră să fie lansată în luna noiembrie. Mai multe detalii vom afla la timpul potrivit.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu drag să ascultăm împreună noul single al frumoasei Liana, „Fire”, apoi vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *