Lexie Shine - Margarita (single nou)
2015-07-14 15:46:35

Margarita

Pentru zilele toride si serile fierbinti, Lexie Shine lanseaza single-ul “Margarita”, cocktail-ul muzical ce imbina timbrul unic al artistei si versurile in limba spaniola.

Influentele latino, aerul caliente si pasiunea sunt elementele cu care Lexie face o incursiune in culturile in care senzualitatea dansului ne indeamna la o aventura exotica.

“Am ales sa fac aceasta piesa cu gandul la vara, cu gandul la mare, cu gandul la distractie. ‘Margarita’ este unul dintre cocktail-urile mele preferate, il beau cu placere din cand in cand si stiu sa-l si prepar. Este o reteta destul de simpla! M-am gandit sa impart cu voi bautura mea preferata si muzical, asa ca va invit sa savurati noul meu single”, declara Lexie Shine.

Ca si in cazul single-ului anterior, “N-a fost sa fie”, piesa “Margarita” este compusa in studiourile NMC & A.G. Productions, si in care Lexie Shine va inregistra si urmatoarele piese.

Va invit cu drag sa ascultati noul single al frumoasei blonde, Lexie Shine, “Margarita”, dupa care va astept cu parerile voastre. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *