Lewis Capaldi revine cu o noua piesa emotionanta - "Someone You Loved"
2019-01-18 18:10:52

Lewis Capaldi, revelatia muzicala de origine scotiana, revine cu single-ul intitulat “Someone You Loved”. Piesa este o balada plina de emotie, pe care se remarca timbrul vocal unic al artistului, cat si interpretarea ravasitoare, care l-a consacrat.
Piesa “Someone You Loved” face parte din EP-ul de succes, “Breach”, este pe locul 16 in topul iTunes singles si a depasit deja 28 milioane de ascultari pe Spotiy. Succesul EP-ului “Breach” se afla si in spatele ultimelor nominalizari pe care Capaldi le-a obtinut, la Brit Critics Awards si MTV One to Watch.
De vreme ce EP-ul de debut, “Bruises”, a luat cu asalt topurile anul trecut, Capaldi se poate lauda cu performante remarcabile, la numai 16 luni de la lansarea sa: 75.000 de bilete vandute la show-urile sale, 300 milioane de ascultari pentru cele 9 piese deja lansate (pe toate platformele digitale), precum si turnee sold-out. Toate aceste reusite, intr-un timp atat de scurt, il inscriu pe Lewis Capaldi pe lista artistilor de debut care trebuie urmariti in anul 2019.
Anul 2018 a fost memorabil pentru tanarul artist scotian si, odata cu noul an, vestile sunt din ce in ce mai bune: Lewis ii va acompania pe cei de la Bastille intr-un turneu prin UK si Europa.

Pareri?

Phttps://www.youtube.com/watch?v=xrcMgO2fgpA

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *