Lewis Capaldi lansează cea mai răvășitoare piesă a anului – „Before You Go"
2019-11-20 22:21:46

Lewis Capladi ține cu orice preț să transforme punctul culminant al carierei sale într-unul dintre cele mai memorabile momente ale anului 2019 – artistul de 23 de ani lansează cea mai sensibilă și intimă piesă a sa, „Before You Go”, ce va fi inclusă pe ediția extinsă a albumului său de debut, „Divinely Uninspired To A Hellish Extent”.

„Before You Go” este, conform declarației lui Lewis Capaldi, „cea mai personală piesă pe care am scris-o vreodată”, și, venind din partea artistului care a dat naștere hit-ului „Someone You Loved”, noul single al acestuia ar trebui să fie însoțit de un avertisment pentru ascultătorii fragili din punct de vedere emoțional. „Before You Go” descrie într-un mod unic imaginea copleșitoare a unei despărțiri, văzute dintr-o singură perspectivă, aceea a omului care a rămas și caută nedumerit, devastat și disperat răspunsuri, copleșit de supliciul sentimentului de vinovăție.

Lewis Capaldi le prezintă fanilor piesa „Before You Go” cu doar două zile înainte de marea lansare a versiunii extinse a albumului „Divinely Uninspired To A Hellish Extent”, programată pe 22 noiembrie. Această variantă include trei noi piese „Before You Go”, „Leaving My Love Behind” și „Let It Roll”.

Pre-comandă / Salvează albumul aici: https://umusic.lnk.to/DivinelyUninspiredToaHellishExtentExtendedPre

Anul 2019 l-a propulsat pe Lewis Capaldi în rândul celor mai ascultate și apreciate superstaruri internaționale. Albumul său de debut a fost #1 timp de 6 săptămâni, a fost certificat cu disc de platină după doar 10 săptămâni și este cel de-al doilea cel mai bine vândut album din UK al anului. Hit-ul „Someone You Loved” este de trei săptămâni #1 în clasamentul Billboard Hot 100 și a devenit cel mai mare succes al unui artist debutant din UK, care succedă performanța lui James Blunt în 2005.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *