Lewis Capaldi a anuntat lansarea albumului sau de debut!
2019-02-19 10:15:44

Lewis Capaldi a anuntat, in sfarsit, lansarea albumului sau de debut, intitulat “Divinely Uninspired To A Hellish Extent”. Albumul este disponibil pentru precomanda aici si se va lansa pe 17 mai, anul acesta.

De asemenea, odata cu vestea albumului, Capaldi a anuntat si punerea in vanzare a biletelor pentru turneul sau in UK.

Lewis Capaldi le-a adresat fanilor sai o scrisoare deschisa in care a dezvaluit si povestea albumului “Divinely Uninspired To A Hellish Extent”. Inregistrarile pentru album au durat peste 18 luni si s-au tinut in Londra, New York si L.A., alaturi de compozitorii Jamie Hartman (care a mai lucrat impreuna cu Calvin Harris & Rag N Bone Man), Malay (Frank Ocean & Lorde) si TMS.

Titlul albumului, “Divinely Uninspired To A Hellish Extent”, are un caracter usor ironizator, insa  piesele dispun de un sound profund si cald, cu versuri care oglindesc perfect etapele maturizarii.

Albumul va contine si piesele care l-au consacrat pe Lewis Capaldi“Grace”“Bruises” si“Someone You Loved”. Timbrul vocal aparte al artistului combinat cu versurile ravasitoare, care abordeaza temele pierderii si a despartirii, fac din acest album un debut de zile mari.

“Sunt extrem de fericit ca pot sa anunt, in sfarsit, lansarea albumului meu de debut. Nu am crezut niciodata ca voi ajunge in punctul in care sa pot lansa un album si cu atat mai mult, sa ii ofer un titlu ATAT de copilaresc, dar asta e alta poveste.

Toata lumea iti spune cat de minunat e procesul in care inregistrezi albumul tau de debut si cum vei avea tendinta sa te intorci mereu la acele amintiri. Eu, in schimb, cand ma voi uita in spate voi vedea o perioada extrem de stresanta pentru mine, care a reusit, totodata, sa devina si extrem de plictisitoare. Procesul in care am compus piesele a fost incredibil dar este foarte enervant sa inregistrezi aceeasi parte de chitara incontinuu, pana suna bine.

Sper ca publicul sa primeasca albumul cu bratele deschise. Sa nu fiu inteles gresit, stiu ca vor exista cativa care vor considera ca nu e atat de bun, dar sunt si eu om si mai fac greseli. Insa, per total, mi se pare un album excelent.

Cel mai tare ma entuziasmeaza faptul ca in sfarsit pot sa ofer publicului un material intreg, cu intriga si poveste. Poate va fi apreciat la scara larga sau poate va fi considerat foarte prost…e in regula, e munca mea asidua din ultimii ani, ce sa zic.”- Lewis Capaldi

De vreme ce EP-ul de debut al lui Lewis Capaldi“Bruises”, a luat cu asalt topurile anul trecut, artistul se poate lauda cu performante remarcabile: 90.000 de bilete vandute la show-urile sale, 300 milioane de ascultari pentru cele 9 piese deja lansate (pe toate platformele digitale), precum si turnee sold-out. Toate aceste reusite, intr-un timp atat de scurt, il inscriu pe Lewis Capaldi pe lista artistilor de debut care trebuie urmariti in anul 2019. Totodata, reusitele lui Lewis Capaldi nu au trecut neobservate nici de colegii de breasla, Sam Smith, Rag’n’ Bone Man, Bastille si Niall Horan sustinandu-l pe tot parcursul dezvoltarii sale muzicale.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *