Letty lanseaza single-ul si videoclipul "Tell me if you know"
2015-12-07 19:57:00

Letty lanseaza un nou single in limba engleza, “Tell me if you know”, alaturi de un videoclip filmat “one shot”.

Ca si in cazul anterioarelor piese lansate anul acesta, single-ul “Tell me if you know” este compus in studiourile TommoProduction. Videoclipul a fost regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat intr-un singur cadru pe o scena de spectacol.

Anul 2015 a fost un an plin pentru Letty. Tanara artista a lansat doua single-uri in limba romana (Noi doi, “Sentimente si povesti”) si doua colaborari, cu Omar Arnaout si cu Marcel Pavel & Ja’Mike. Colaborarea cu Omar pentru piesa “Alhayat”, le-a adus celor 2 artisti trofeul “Best New Artist” in cadrul premiilor Mamaia Music Awards.

Un timbru inedit, peste 42 de trofee, participari la numeroase concursuri, printre care finalele concursurilor TV “Next Star” si “KidSing Romania”, activitatea muzicala a artistei mai inseamna si cursurile de la Scoala Populara de Arte Bucuresti, dar si multe ore de dans, actorie si pian.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei artiste, Letty, “Tell me if you know”, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *