Lele Pons si Fuego lanseaza piesa „Bloqueo"
2019-02-23 19:56:26

Lele Pons si Fuego, fenomenul muzicii trap, isi unesc fortele si lanseaza „Bloqueo”, o piesa plina de culoare si energie, care creeaza dependenta.

„Bloqueo” este un single savuros, care se va regasi si pe albumul de debut al lui Lele Pons, a carui lansare va avea loc in curand. Cu un ritm care te invita la dans si versuri ce contureaza povestea unei iubiri in cadrul societatii actuale, o schita a unei veritabile crize de comunicare, ce diminueaza apropierea dintre oameni.

„Voiam sa ma folosesc de experientele personale si sa fiu onesta in acest cantec, cu scopul de a ma adresa unui numar mare de oameni. reda povestea mea si a multor alte persoane. Eram interesata de un baiat si vorbeam cu el, insa ceva m-a deranjat si l-am blocat. Este asa usor sa blochezi si sa deblochezi oamenii pe retelele de socializare, iar aceasta este o particularitate ce defineste generatia noastra”, declara Lele Pons
„Iubesc sa lucrez cu Lele si acesta cantec reprezinta un punct important. Este o piesa amuzanta si ma gandesc ca amandoi rezonam cu ea. Lele este o persoana unica si chiar cred ca lumea o sa adore aceasta piesa si tot ce va mai lansa ea in viitor”, declara Fuego.

Single-ul „Bloqueo” succeda lansarea hit-ului „Celoso” si este scris in colaborare cu Fuego, Oscarito si de cateva alte nume mari si produs de catre DVLP (care a lucrat si cu Eminem, J Balvin sau Lil Wayne) si de Luis Melendez.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *