Legatura dintre Raluca Zenga si Star Wars! Darth Vader si-a facut aparitia pe plaja din Dubai! (POZE)
2017-04-10 16:05:44

Are o viata frumoasa si extrem de palpitanta. Raluca Zenga este in pregatiri continue. Atunci cand nu isi face bagajul pentru a pleca in vacante exotice si cand nu scrie intens la Manualul de bEauty pe care se pregateste sa-l lanseze curand, Raluca Zenga pregateste party-uri tematice pentru aniversarile celor dragi din familie.

Proaspat intoarsa din escapada in Bali, autoarea “Manualului Mamicii Zen” a avut doar doua zile la dispozitie pentru a pregati ziua de nastere juniorului sau. Locatia a fost una de poveste: pe plaja, in fata casei familiei Zenga din Dubai. Eroii din Star Wars au fost prezenti si au animat atmosfera, iar micul sarbatorit s-a declarat fericit.

“Walterino e pasionat de Star Wars si de profesie vrea sa fie nu fotbalist ca tata ci Cavaler Jedi ca Luke Skywalker, am organizat ziua de nastere in doua zile de cand ne-am intors din Bali, am sarbatorit pe plaja ca de obicei cu jocuri multe, Darth Vader s-a prezentat la taierea tortului si a suflat in cele cinci lumanari cot la cot cu Piccolino!”, ne-a marturisit incantata Raluca Zenga, mamica sarbatoritului.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna pozele de mai jos, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *