Lavinia surprinde magia iernii in videoclipul “E sarbatoare, e Craciun”
2017-12-04 21:59:03

20 de zile pana la Craciun. Numaratoarea inversa incepe acum!

Uram bun venit lunii Decembrie si iernii cu noua piesa lansata de Lavinia, dedicata sarbatorilor – E sarbatoare, e Craciun.

Compusa de catre Lavinia, piesa “E sarbatoare, e Craciun” vorbeste despre sarbatorile de iarna, o bucurie cum doar o data pe an o poti simti, o bucurie a Craciunului.

Pentru proiectul video, Lavinia a ajuns la munte, unde a gasit multa zapada, sa surprinda exact acele elemente specifice iernii, dar si intr-o casa, langa un semineu, locul la care ajungi in perioada friguroasa si unde gasesti emotie si caldura.

In urma cu cateva luni, Lavinia a lansat alaturi de Cabron piesa “Sfarsitul lumii”. De-a lungul timpului, Lavinia a lansat piese ca “Aroma Del Amor”, o poveste inspirata din cultura spaniola, cu un dans autentic de flamenco, dar si piese in limba engleza si romana – “Honey Boy, “Povesti cu zane”, “Dragoste cu imprumut”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna lyric video-ul piesei “E sarbatoare, e Craciun”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *