Lavinia Pîrva lansează videoclipul piesei „Mamajuana", feat Santha
2019-06-21 00:08:45

Olé! Lavinia începe vara cu forţe proaspete şi lansează o nouă piesa cu versuri în limba spaniolă – „Mamajuana”, alături de Santha.

Precum băutura tradiţională din Republica Dominicana, putem extrapola şi spune că „Mamajuana” este o femeie puternică, încrezătoare în forţele proprii, senzuală, pasională şi pregătită să dea startul oricărei petreceri incendiare.
Pe ritmurile latino, Lavinia a filmat într-o locaţie din Bucuresti cu specific sud-american. Frumoasa artistă şi-a adaptat şi styling-ul în funcţie de influenţele flamenco şi a adoptat look-uri care te duc cu gândul la nopţile fierbinţi din barurile sud-americane.

Pălării, flori, rochii, cercei supradimensionaţi, evantaie; toate elementele acestea o acompaniază pe Lavinia în clip, rezultând un personaj care te vrăjeşte instant. Lavinia a fost inspirată în compunerea piesei de vacanţele pe care le-a petrecut în Republica Dominicana, unde a întâlnit peste tot celebra băutură.
Piesa este compusă de către Lavinia, alături de Eduard Santha, Alex Luft şi Lucas Molina, iar videoclipul a fost regizat de către Silviu Mîndroc, fiind o producţie MediaPro Music.

Lavinia este o prezenţă constantă pe piaţa muzicală din România, încă din 2003. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a lansat piese în limba engleză, română, dar şi spaniolă, dintre care amintim: “Replica de cinema”, „Honey Boy”, „Dragoste cu imprumut”, „Aroma Del Amor” sau „Plângi, fată”, melodie lansată la începutul acestui an.
Anul 2019 este în continuare unul aglomerat pentru Lavinia, care în urmă cu o lună a devenit mama pentru prima oară, iar pentru toamnă pregateşte multe proiecte muzicale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *