Lavinia Parva si-a schimbat look-ul pentru noul videoclip - “Sfarsitul lumii”
2017-05-02 22:16:29

Lavinia Parva si-a schimbat look-ul pentru noul videoclip – “Sfarsitul lumii”.

Traieste clipa, bucura-te de fiecare zi “de parca maine ar fi sfarsitul lumii”, este motto-ul celui mai recent single Lavinia feat Cabron, ce va fi lansat saptamana asta, alaturi de un videoclip spectaculos.

Single-ul “Sfarsitul lumii”, featuring Cabron, este compus si produs de catre echipa DeMoga Music, iar videoclipul, o poveste plina de senzualitate, este regizat de catre Anthony Icuagu, aduce o schimbare inedita de stil pentru Lavinia, un look exotic, cu influente urban-flirty.

“‘Traieste, simte, iubeste’ este mesajul pe care vreau sa il transmit prin noul meu single. Primavara este anotimpul in care toata natura se trezeste la viata, este anotimpul unui nou inceput si tocmai de accea am ales sa lansez in luna mai, un single si un videoclip in care chiar despre asta este vorba”, spune Lavinia.

Cei doi artisti au filmat pe parcursul unei zile, intr-o locatie din Bucuresti, iar de la filmari nu au lipsit momentele amuzante si invitati surpriza.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna teaserul clipului noului single, “Sfarsitul lumii”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *