Lavinia lanseaza single-ul si videoclipul "Sfarsitul lumii", featuring Cabron
2017-05-03 22:10:07

Lavinia revine cu o imagine fresh si un look senzual in noul videoclip, pentru piesa “Sfarsitul lumii”, feat Cabron.

Lavinia demonstreaza inca o data ca este o artista cameleonica, atat in ceea ce priveste genul muzical pe care il abordeaza, cat si conceptul stilist, si trece astfel de la look-uri dance sau latino, la unul indraznet, sexy, urban.

Single-ul “Sfarsitul lumii” este compus si produs in studiourile DeMoga Music, de catre Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Alex Parker, Nicu Patoi si Cabron.

Piesa “Sfarsitul lumii” inseamna o noua colaborare pentru Lavinia, de aceasta data alaturi de Cabron. Artista a mai colaborat cu Funky DJs, Kaira, Korekt.

Filmat intr-o locatie din Bucuresti, cu un aer urban, videoclipul este regizat de catre Anthony Icuagu si o aduce pe Lavinia in ipostaze hot, cu look-uri inedite. Personajul surpriza al videoclipului este chitaristul Nicu Patoi.

In urma cu 2 ani, Lavinia a lansat single-ul si videoclipul “Aroma Del Amor”, poveste inspirata din cultura spaniola, cu un dans autentic de flamenco. Pana acum, frumoasa artista a lansat si piese in limba engleza si romana, dintre care amintim “Honey Boy, “Povesti cu zane”, “Dragoste cu imprumut”.

Cabron a lansat la inceputul anului piesa “La inaltime”, alaturi de What’s Up, iar in 2016 a cucerit publicul si topurile muzicale cu single-ul “La masa mea”, o super colaborare cu Stefan Banica.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single, “Sfarsitul lumii”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

credit foto Dragos Lapadatu / Dan Niculescu

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *