Lavinia Ionita lanseaza single-ul “Criminalul din tine”
2017-05-15 22:28:26

Lavinia Ionita lanseaza single-ul “Criminalul din tine”, alaturi de Cat Music. Muzica si textul sunt compuse de Emanuela Oancea, iar de orchestratie s-a ocupat Florin Buzea.

“’Criminalul din tine’ este o piesa despre latura pe care cu totii o avem prezenta in personalitate, dar pe care nu o constientizam. Mereu avem tendinta de a arunca vina pe alte persoane din jurul nostru in situatii critice, in loc sa ne asumam gandurile si greselile. Fiecare dintre noi a ajuns la un moment dat in punctul in care frica a fost cea care a controlat situatia. Nu ne dam seama ca lucrurile neprevazute ne pot marca si ne pot face sa intram intr-o stare in care nu vedem nicio rezolvare.”, a spus Lavinia.

Lavinia Ionita este studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine in cadrul Universitatii din Bucuresti. La varsta de 7 ani, a inceput sa isi dezvolte abilitatile vocale in cadrul Clubului Copiilor Sector 5, iar timp de cativa ani, a studiat pianul.

In 2013, Lavinia lanseaza prima sa piesa, “Follow you”, alaturi de Drei Ros, un artist stabilit in Los Angeles. In 2014, tanara artista revine cu “Imi faci inima sa bata”, o piesa cu versurile scrise chiar de ea.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Criminalul din tine”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *