Lavinia Goste lanseaza un nou proiect "Hai sa ne cinstim, neveste!"
2019-11-15 20:24:20

„Hai sa ne cinstim, neveste!” este un indemn la relaxare, la buna dispozitie, un sfat al Laviniei catre femeile muncitoare: dupa munca si rasplata.

„Este vremea vinului si a palicii, asa ca fara sa vreau imi vine a fredona aceasta piesa preferata a mea de pe album. Asa ca am adunat fetele mele preferate si am zis sa dam un exemplu de petrecere si voie buna, de distractie si veselie si exacta asta a iesit, un videoclip haios, care te indeamna la dans si petrecere”

Filmat intr un cadru de poveste ce reediteaza o petrecere campeneasca, videoclipul imbina nou si vechi, munca si petrecere, traditii vechi si obiceiuri moderne, costume populare vechi si fete frumoase, culoare si veselie.

Alături de Orchestra Națională Valahia, condusă de Marius Zorilă, Lavinia Goste va lansa in curand un album de folclor bogat in versuri culese si in muzica aleasa, cu ritmuri de odinioara si totusi cu un sound actual. Noul album ce poarta numele hit ului „Inimioara cu dor mult” contine 15 piese alese, parte dintre ele deja lansate, in fiecare piesa aflam o poveste si in fiecare melodie regasim amprenta artistei.

Lavinia Goste a absolvit Academia de muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secţiunea canto, însă a ales să-şi reprezinte rădăcinile şi neamul prin folclor, dintr-o nemăsurată iubire de semeni. Spune despre sine că se inspiră de la sursă, unde tradiţia este încă bine conservată, iar “oamenii calzi şi buni te întâmpină cu vechi comori melodice”.

Marius Zorila s-a perfecționat urmând studiile de specialitate în București, ajungând la performanța de a fi cel mai tânăr dirijor și, totodată, cel mai valoros dirijor din țară. Marius vine cu un suflu original și concept nou muzical, ceea ce îi propulsează, pe el și pe instrumentiștii din orchestră, în rândul muzicienilor de renume din țară.

Orchestra Naţională Valahia, dirijată de Marius Zorilă, a fost înfiinţată în anul 2011, cu ocazia renumitului spectacol “Cu drag, de Dragobete” si este sustinuta de Primaria Capitalei prin Creart. Orchestra Naţională Valahia a reuşit să demonstreze în scurt timp devotamentul deplin faţă de arta şi tradiţiile naţionale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *