Laura Baitoiu lanseaza single-ul "Kemosabe"
2016-04-26 15:55:37

Dupa ce a facut senzatie in 2014 intr-un pictorial incendiar pentru revista PLAYBOY, Laura Baitoiu incearca sa-si faca un nume in industria muzicala din Romania si lanseaza single-ul “Kemosabe”.

Laura Baitoiu lanseaza alaturi de Live Artist o piesa fresh de vara “Kemosabe”, artista fiind manageriata de Florin Nedelcu.

“Se spune ca un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima .Asta o spune si piesa “Kemosabe”, care a fost compusa de echipa Lanoy Production, oferindu’i un aer fresh, oriental de vara. Multumesc atat impresarului si managerului meu Florin Nedelcu, cat si intregii echipe Lanoy pentru munca, implicarea si increderea acordata!”, a declarat Laura.

Artista a pregatit pentru 2016 un super show ce urmeaza a fi promovat in toate concertele din 2016 si lucreaza de zor la urmatorul single ce urmeaza a fi lansat in toamna, pana atunci va invitam sa ascultati piesa “Kemosabe”.

Laura Baitoiu este olteanca din Vâlcea de 25 de ani si chiar daca abia acum a inceput sa devina o prezenta cunoscuta, Laura a avut tangente cu muzica de mica, a urmat liceul de muzica si a studiat pianul vreme de 10 ani, dar a si activat în acest domeniu, cantand la evenimente, pentru un public ceva mai restrans.

Asadar, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noua piesa, “Kemosabe”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *