Latino lover-ul Jorge Gonzalez incearca sa ne cucereasca vara aceasta si lanseaza „Leon"
2019-06-04 15:52:02

Jorge Gonzalez, latino lover-ul care a cucerit Spania in cadrul concursului “La Voz”, lanseaza “Leon”, o piesa cu ritmuri caliente, plina de pasiune, ce este insotita de un clip senzual, regizat de SAN.

„Sunt super fericit ca am lansat #Leon! Impreuna cu echipa mea am decis sa incercam o abordare noua atat din punct de vedere muzical, cat si al styling-ului… Totul a pornit mai mult dintr-o joaca, dar rezultatul ne-a motivat sa continuam pe aceasta cale. Pentru single am lucrat cu Wolf, producator care a colaborat cu mai multi artisti internationali si multumesc Cat Music Spain pentru sprijin si propunere. Piesa se afla deja pe locul 50 in iTunes Top 200 Tracks Spain Pop Chart si urca din ce in ce mai mult”, declara Jorge Gonzalez.

Artist Cat Music Spain si participant in cadrul Vina del Mar 2018, Jorge Gonzalez a reprezentat Spania la Cerbul de Aur 2018. Vara trecuta, artistul a lansat un featuring cu Mirella Cesa, single-ul si videoclipul “Esta Noche”. Clipul filmat in Miami este regizat de Alex Ceausu, iar piesa, compusa de Theea Miculescu si Mirella Cesa, imbina reggaeton-ul suave cu “andi pop”, stilul muzical care a consacrat-o pe Mirella. Single-ul a fost difuzat in premiera cu o zi inainte de lansarea oficiala, in 12 tari printre care Columbia, Mexico, Chile, Argentina, Ecuador si Republica Dominicana, de catre Los 40 Global Show, prezentat de Tony Aguilar, si s-a mentinut intr-o continua ascensiune in topurile radio.

Carismaticul Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odata cu participarea in cadrul emisiunii “La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 in finala. Primul lui single, “Diquelame”, a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat in aproape 100 de concerte intr-un timp scurt. De-a lungul timpului, Jorge Gonzalez a avut numeroase aparitii si interpretari live remarcabile, inca de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa “Lucia” a starnit numeroase reactii, iar artistii ca Alejandro Sanz si Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. In 2015, Jorge a facut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii – “Pequeños gigantes”, iar in 2016 a participat alaturi de familia sa in cadrul reality-show-ulului “Gipsy Kings”. Tot in 2016, artistul a lansat “Tu Boquita”, single de a generat peste 5.000.000 de vizualzari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *