LAST NIGHT si ANDA ADAM maresc natalitatea in Romania
2016-03-28 16:02:48

Anda Adam si Last Night au lansat oficial, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Roton Music, impreuna cu prieteni artisti si presa, cea mai noua colaborare a primaverii, ‘Wanna Love You’, piesa pe care toata lumea o va fredona persoanei iubite si care cu siguranta va ridica si nivelul natalitatii in Romania, pe langa cel al muzicii in cluburi.

Alaturi de Last Night si Anda Adam, la evenimentul de lansare, au mai fost Raluka, regizorul Alex Ceausu, DJ Sava, Andreea Antonescu, Jean Gavril, Irina Popa, Klyde, Viktor, Katarina, George Hora, Jimmy Dub si multi alti prieteni dragi din industria muzicala, din radio si din presa, care au povestit si au petrecut pana tarziu in noapte. Familia Fly Records a fost in formula completa, nu puteau sa lipseasca de langa Last Night, baietii de la Fly Project si senzatia sexy a verii 2015, frumoasa moldoveanca Natalia Gordienko.

Cum a inceput totul? Mai intai au fost producatorii unei piesei cu care Anda Adam a cucerit Orientul Mijlociu, apoi baietii de la Last Night i-au propus un feat si Anda a acceptat:
“Vocea Andei a completat perfect piesa, aveam nevoie de o voce cu personalitate. A ascultat, i-a placut si am si inregistrat-o. Cand exista armonie si chimie, lucrurile merg repede si bine. Am lansat-o online de o saptamana si cateva zile si lucrurile se misca foarte bine, feedback-ul este unul pozitiv, atat pe plan national cat si international, curand vom incepe si promovarea in Romania” a spus Felix, Last Night.

Videoclipul Wanna Love You a fost filmat cand Anda era insarcinata in sase luni, asa ca Felix, Cristi si Bogdan, alaturi de regizorul Alex Ceausu, au incercat sa o protejeze cat mai mult, desi a fost intr-o forma foarte buna si extrem de activa.

“Totul a decurs perfect la filmari, Anda nu a avut nicio problema si a fost uneori mai activa ca noi :)” a declarat Bogdan, Last Night.

Proaspata mamica isi va lasa acasa fetita, primul fan declarat al piesei inca din burtica, si va incepe promovarea piesei alaturi de Last Night, la finalul acestei luni.

Va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna clipul celui mai recent single semnat Last Night feat. Anda Adam, “Wanna Love You”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Fotografiile au fost oferite de OMG Cabina Foto.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *