Lasa un gand de dragoste pentru ”Leave A Little Love”, noua piesa Alesso & Armin van Buuren
2021-02-26 16:20:58

Chiar dacă așteptările pentru o colaborare de această magnitudine sunt mai mult decât mari, Alesso și Armin van Buuren reușesc, încă o dată, să le depășească! Artiștii lansează „Leave A Little Love”, o piesă cu și despre dragoste, care are un sound inspirat din mai multe genuri muzicale.

Leave A Little Love are un instrumental perfect adaptat unei atmosfere de club, iar liniile vocale sunt super captivante. Pe măsura ce secundele trec, Leave A Little Love devine din ce în ce mai puternică, mai dinamică și ne contaminează cu tonusul său exploziv. Creația artiștilor bifează toate criteriile pentru a reprezenta noul imn al verii. Doi artiști excepționali, versuri care exprimă intensitate și suferință din dragoste, linii melodice pe care le vom fredona non-stop și un ritm care nu ne va lăsa să stăm pe canapea – ne mai putem dori și altceva?

Alesso, DJ și producător de muzică dance, a obținut un succes care transcende genurile muzicale, îmbinând stilul progressive house cu pop. A lansat hit-uri la nivel mondial, printre care menționăm: Calling (Lose My Mind), Under Control, Heroes (We Could Be). Printre colaborările sale de succes se numără: Sebastian Ingrosso, Ryan Tedder, Calvin Harris, Hurts, Tove Lo, Florida Georgia Line. În 2012, Alesso a cântat în deschidere pentru Madonna pe întreg parcursul turneului ei.

Alesso a făcut parte din show-uri și festivale celebre, precum Coachella, Creamfields, Electric Daisy Carnival. Artistul are peste 13 milioane de ascultători lunari pe Spotify.

Armin van Buuren este condus de o pasiune nestăvilită și imposibil de oprit pentru muzică. A fost votat drept Cel mai bun DJ din lume de 5 ori, lucru nemaiîntâlnit până în acest moment. În plus, artistul s-a menținut în primii 4 din Topul 100 al revistei DJ Mag din Marea Britanie pentru 20 de ani la rând.

Armin este în permanență activ, indiferent dacă creează muzică în studioul lui sau în drum spre următorul club high-end sau festival din întreaga lume. Din postura de reprezentant al mișcării trance, artistul este una dintre cele mai influente personalități din cultura internațională EDM. Show-ul său – A State Of Trance ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări diferite.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *