Lariss lanseaza single-ul "Lova Boay"
2016-08-25 13:50:14

Lariss revine cu un nou single – “Lova Boay”, piesa compusa de artista impreuna cu Shift.

Videoclipul pentru “Lova Boay” a fost filmat in Bucuresti de catre Bogdan Daragiu, iar cadrele de beauty de catre Khaled Mokhtar, cel care a filmat si regizat primul videoclip al artistei “Dale Papi”.

Echipa cu care a lucrat Lariss la acest videoclip este formata din Alex Ifimov (make-up si hair) si Marius Fierascu (styling), iar Maria Tarus (coregrafie).

“Sunt incantata sa lucrez cu aceasta echipa: Alex Ifimov este mereu la inaltime si are grija sa fiu draguta de fiecare data. Marius Fierascu este cel cu care colaborez mereu pe parte de styling pentru ca doar din cateva referinte, imi face cele mai cool outfituri, iar Maria Tarus este o dansatoare profesionista care a facut o super coregrafie pentru acest video care mi-a placut si pe care am invatat-o foarte repede”, a spus Lariss.

Piesa “Lova Boay” are un sound potrivit pietei din America Latina, dar si Europa.

“Piesa Lova Boay este una de dans, cu energie, in limba spaniola, dar si engleza, cum obisnuim noi sa spunem “Spanglish”.

Acest proiect a fost inceput initial de mine si Shift pentru un alt artist acum 2 ani aproximativ, dar mi-a placut foarte mult ideea, mi-am

insusit-o fara probleme si am continuat-o impreuna cu Shift pentru mine.

Inca de la inceput, sound-ul a fost simplu si aerisit, deci nu a fost nevoie de foarte multe modificari cand am revenit asupra proiectului.

Aceasta piesa este din partea mea pentru toti ascultatorii acestui gen de muzica si chiar sper sa va placa!”, a mai spus artista.

Vara aceasta, Lariss a lansat a doua sa colaborare, de data aceasta cu A Flow Mobz, o trupa fresh, un duo cu influente hip hop, RnB si trap din Grecia.

Prefer” feat. Shift si “Droppin da Bomb” sunt single-uri care au cucerit publicul cu peste 8, respectiv 12 milioane de vizualizari.

Artista sustine concerte atat in Romania, dar si in multe tari din Europa.

Acestea fiind spuse, va invit sa urmarim impreuna videoclipul noului single al frumoasei Lariss, “Lova Boay”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *