Lariss - Epana (videoclip nou)
2015-06-25 19:22:37

Lariss_Epana_video

Cu milioane de vizualizări pe YouTube la piesa de debut, “Dale Papi”, la doar 6 luni de la apariţie, Lariss promite să se menţină în topurile muzicale autohtone şi internaţionale prin lansarea unui nou single, “Epana”.

Făcând parte din echipa Midiots Production, alături de care a compus “Dale Papi”, Lariss a scris şi această piesă tot împreună cu colegii ei de studio, Shift şi David Ciente.

Dacă în primul clip am văzut mai mult partea sexy a frumoasei brunete, Lariss ne arată acum şi latura ei mai înflăcărată şi rebelă, despre care spune: “La filmările clipului am intrat într-o altă lume, eram cu gândul la triburile de amazoane. A fost o experienţă tare, mai ales că am filmat doar pe timpul nopţii şi am avut “şansa” să mă metamorfozez prin styling”.

Regia videoclipului “Epana” poartă semnătura lui Anton Sandu, care a mai colaborat şi cu Shift, Maximilian, Radio Killer etc.

Succesul talentatei cântăreţe nu e de mirare pentru că, pe lângă voce şi sex-appeal, ea este sprijinită şi ghidată de echipe profesioniste de management, precum Fonogram Records şi Global Records, de colegii ei de la Midiots Production şi de echipa de la HTag PR.

Vă invit cu drag să urmăriți materialul video ce promovează noul single al frumoasei artiste, Lariss, “Epana”, după care vă aștep cu părerile voastre.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *