Lariss a cucerit şi Turcia cu "Dale Papi"!
2015-01-16 15:15:24

Încă din prima zi de la lansarea primului ei single, „Dale Papi”, Lariss are motive de bucurie. La doar o lună și jumătate de la postarea videoclipului pe internet, artista a depăşit deja două milioane de vizualizări pe canalul ei de youtube, fiind difuzată în „heavy rotation” în playlist-urile de radio şi tv din România, promiţând, în cel mai scurt timp, şi cucerirea pieţei internaţionale.

Nu numai că a lansat şi o variantă live session a piesei, dar a fost inclusă şi pe o compilaţie de hituri din Turcia, unde se află şi colegele ei de label-uri, Alexandra Stan şi Inna.

Compilaţia, „Dance Hits 2015”, produsă de cel mai ascultat post de radio turcesc, Number 1 FM, este pe locul 2 in topul vânzărilor de produse muzicale din Turcia.

dance hits nr 1

Succesul talentatei cântăreţe nu e de mirare, căci se stie că moldoveanca, pe langă voce si sex-appeal, are în spatele ei şi două echipe puternice de management, Fonogram Records şi Global Records, care au dovedit prin performanţa celor două artiste pe care le reprezintă – Alexandra Stan şi Inna – că dacă-l ai pe „vino-ncoa” pe lângă voce si o piesă bună şi ţii cont de publicul tău, n-ai cum să dai greş.

Single-ul de debut “Dale Papi” a fost compus de Lariss împreună cu Shift și David Ciente, în studioul “Midiots Production”. Pe lângă Shift, care a mai compus hituri pentru Corina, Andreea Bănică, Marius Moga și alți artiști consacrați, Lariss este încurajată și de Inna. Pe de altă parte, Alexandra Stan o consideră „noua revelație în muzică”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *