Laola lanseaza astazi primul ei single - ”Cum o dai” - (feat. Aspy)
2017-08-18 15:57:31

Laola lanseaza astazi primul ei single, “Cum o dai,” in colaborare cu Aspy, o piesa ce iese din tipare cu o abordare fresh, multa atitudine si un hook ce o sa-ti ramana in cap.

Piesa vine la o luna dupa ce artista a colaborat cu un alt membru CRUX Entertaiment, Criss Blaziny, pe piesa “Fac Youbire”, single ce a devenit in scurt timp viral.

” Povestea piesei a inceput atunci cand am gasit un beat mai vechi in studio, care mi-a atras atentia. Mi-a placut foarte mult vibe-ul de , iar vesurile le-am compus impreuna cu ASPY” – Laola

Producția single-ului “Cum o dai” a fost asigurată de către Gabriel Maga, principalul producator al trupei Vunk, versurile fiind scrise de catre Aspy Si Laola.

Clipul poarta semnatura lui Criss Blaziny, care a mai lucrat in trecut alaturi de artisti precum Alexandra Stan, Shift, Alex Parker si Liviu Teodorescu, printre altii.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Cum o dai”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *