Lambrino lanseaza single-ul „Du-ma", o piesa despre dor si intoarcerea acasa
2018-07-10 17:15:53

Dupa ce a lansat un super featuring cu Simona Nae, Lambrino revine cu un nou single: „Du-ma”. Piesa este compusa de catre artist alaturi de Alex Velea, Cristian Valentin Udrea si Razvan Ion. Orchestratia este realizata de Razvan Matache, Alexandru Lambrino si Vladimir Cretu.

Filmat pe un yacht in portul Constanta, videoclipul reda in imagini dorul fata de persoana iubita: un yacht ce navigheaza in apus, marea, soarele, portul si doi indragostiti care se bucura de briza marii sunt cateva dintre imaginile care transmit mesajul piesei. Despre noul single, artistul declara: „”Du-ma” este o piesa in care oricine se poate regasi. Este despre cei care sunt foarte mult timp departe de casa si de cei dragi”.

Videoclipul piesei este regizat de Cercel Lazar, fost membru al trupei Animal X, artist ce a regizat clipurile unor artisti precum Ruby, What’s UP si Alex Velea.

LAMBRINO este un proiect pop-dance, initiat in 2014 de catre Alexandru Lambrino, solist vocal, basist, compozitor si producator. La finele lui 2006, incepe colaborarea cu trupa HARA, iar din 2007 pana in 2014, canta alaturi de TALISMAN. Pana acum, artistul a lansat piese precum „Gheata si foc” (feat. Simona Nae), „Forever” si „Afterparty” (feat. Giulia).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *