Lambrino lanseaza "Marry Me", single dedicat sotiei sale
2018-09-28 13:27:58

LAMBRINO lanseaza single-ul „Marry Me”, alaturi de un lyric video filmat pe malul marii. Piesa are un mesaj romantic, o dedicatie emotionanta de iubire pentru sotia artistului.

„”Marry Me” este un cadou pentru sotia mea. Ideea clipului s-a concentrat in jurul unei coregrafii super simple si accesibile oricarui cuplu, coregrafie care poate deveni chiar un dans de nunta. Cred ca piesa are super vibe si abia astept sa dansam impreuna toamna asta”, declara LAMBRINO.

Single-ul „Marry Me” este insotit de un videoclip dinamic, regizat de Cercel Lazar, iar protagonistii sunt doi dansatori care interpreteaza coregrafia inspirata de versurile piesei. Piesa este compusa de LAMBRINO impreuna cu Alexandru Daniel Gajaila (muzica & orchestratie) si Badea Victoria Ioana (text).

LAMBRINO este un proiect pop-dance, initiat in 2014 de catre Alexandru Lambrino, solist vocal, basist, compozitor si producator. Dupa single-ul „Gheata si Foc”, lansat in colaborare cu Simona Nae, in 2014, au urmat piese precum „Forever” si „Afterparty” (feat. Giulia). Alexandru Lambrino si-a inceput cariera muzicala in 2006 si a cantat, de-a lungul timpului, cu trupe precum HARA si TALISMAN.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *