LADY GAGA lanseaza single-ul „Stupid Love"
2020-02-28 17:42:07

Lady Gaga ia prin surprindere tot mapamondul odata cu lansarea piesei „Stupid Love”, extrasa de pe urmatorul sau album.

Cu o luna inainte de ziua sa de nastere (28 martie) si in asteptarea celui de-al saselea material discografic, Lady Gaga le face cadou fanilor „Stupid love”, o melodie incendiara, uptempo si un videoclip cum numai Gaga poate sa prezinte.
Videoclipul este regizat de catre Daniel Askill si a fost filmat in intregime cu un telefon de ultima generatie (iPhone 11 Pro).

Lady Gaga nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la cele mai importante premii si pana la cifre impresionante pe conturile de Social Media sau platformele digitale, Gaga este o forta imbatabila in muzica internationala si un icon din toate punctele de vedere.
Anteriorul sau album, “Joanne”, a fost lansat in urma cu patru ani si a ocupat inca din prima saptamana priimul loc in clasamentul Billboard Top 200, devenind al patrulea material al artistei care ajunge no. 1. In 2018, Gaga a ajuns din nou pe prima pozitie in topul Billboard cu soundtrack-ul filmului „A Star Is Born”, productie cinematografica in care a avut si rolul principal. Materialul muzical a fost certificat cu discul de Platina de 2 ori in SUA si a vandut peste 6 milioane de copii la nivel international.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *