La initiativa “Blending Spirits”, Alex Velea a facut un remake pentru “Sat dupa sat” a celor de la Robin and The Backstabbers

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alex Velea si cei de la Robin and The Backstabbers jongleaza cu piesele lor, acceptand sa intre in provocarea “Blending Spirits” si facand fiecare variante proprii la cate un hit de-al lor.

Inspirat din viata lui artistica, plina de concerte in toate colturile tarii, Alex Velea canta, in stilul lui, “Am hoinarit tara in lung si in lat, sat dupa sat”, punandu-si amprenta proprie asupra piesei celor de la Robin and The Backstabbers, “Sat dupa sat”.

“Eu cred ca muzica vorbeste aceeasi limba, indiferent de stil. A fost o provocare sa refac piesa “Sat dupa sat”. Eu ii respect pe baieti si sunt chiar tari initiativele astea cu artisti din medii diferite, care sa isi cante piesele unul altuia. Imi place si varianta lor la piesa mea ‘Din vina ta’”, spune Alex Velea.

Haideti sa ascultam impreuna cum interpreteaza Alex Velea piesa “Sat dupa sat”! Enjoy!

Intregul experiment s-a intamplat si viceversa, cei de la Robin and The Backstabbers interpretand in stilul lor piesa “Din vina ta” a lui Alex Velea.

Acum sa ascultam si coverul interpretat de catre baietii de la Robin and The Backstabbers, “E vina mea”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii