KYLE – un star in ascensiune

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

KYLE HARVEY a realizat din frageda copilarie ca muzica este destinul sau si astfel, o data cu trecerea timpului, copilul din Ventura, California, s-a transformat in posesorul uneia dintre cele mai deosebite voci din industria muzicala.

“Una dintre cele mai timpurii memorii legate de muzica, este un recital tinut in fata casei la varsta de 5 ani” declara artistul de 23 de ani.

Mama lui KYLE a facut parte din formatia rock Incubus, bunicii lui au umplut casa cu piesele si albumele lui Frank Sinatra, iar tatal lui i-a facut cunostinta cu muzica hip-hop la varsta de 10 ani. “Eram in masina cand am auzit prima data “Baby I Got Your Money” a celor de la Ol’ Dirty Bastard’s, acela a fost momentul in care mi-a intrat rap-ul in singe” isi aduce aminte artistul.

KYLE si-a strans o armata de fani devotati care se bucura de fiecare aparitie a sa, iar pana acum l-au admirat in numeroase concerte nationale si i-au adus milioane de stream-uri. In prezent, cel mai recent single “iSpy”, o colaborare cu Lil Yachty, este intr-o continua ascensiune in top-urile muzicale, iar KYLE lasa sa se inteleaga ca acesta este doar inceputul.

KYLE s-a inspirat din creatiile lui Jadakiss si Scarface, dar si-a descoperit directia muzicala in 2011, la varsta de 17 ani in timp ce inregistra un freestyle pentru piesa lui Gucci Mane “Lemonade”.

Aceasta experienta s-a dovedit importanta pentru artist care si-a dat seama ca propria personalitate si vocea unica au o sansa de reusita.

“Eram la scoala cand artisti precum Drake, Kid Cudi, Big Sean si Wiz Khalifa au inceput sa domine scena muzicala. Rap-ul a inceput sa ma inspire si a ajuns sa semnifice libertatea de a fi eu insumi.”

KYLE a atras atentia industriei si a lui DJ Carnage, care i-a produs piesa breakout “Keep It Real” in 2013.

Colaborarea celor doi s-a materializat in albumul de debut Beautiful Loser. Single-urile “Sex & Super Smash Bros” si “Fruit Snacks” au devenit favoritele fanilor si au adunat milioane de vizualizari pe YouTube.

Acum, hip-hop-ul are un nou erou, atipic, unul care sparge tiparele cu pasiunea pentru jocuri video si science-fiction.

Ce parere aveti?

Comentarii