Kygo & Imagine Dragons lanseaza piesa „Born To Be Yours”
2018-06-18 18:03:59

Se pare ca planetele s-au aliniat fix la mijlocul lunii iunie, odata cu lansarea piesei „Born To Be Yours”, care marcheaza colaborarea surprinzatoare dintre KYGO (Kyrre Gørvell-Dahll) si trupa-fenomen, Imagine Dragons.

„Born To Be Yours” este fara indoiala piesa acestei veri, cu versuri ce proiecteaza in cosmos o dragoste predestinata si vorbeste despre o iubire de tip busola, prin intermediul careia fiecare om isi poate gasi traseul existential.

„In opinia mea, pare sa fie combinatia perfecta intre sunetul mixat de mine si elementele vocale specifice trupei. Imagine Dragons este una dintre trupele mele preferate si este o onoare pentru mine sa arat lumii la ce am lucrat pana in acest moment.” – Kygo

Imagine Dragons este una dintre cele mai conoscute trupe de rock alternativ, care se bucura de un palmares inegalabil, printre care numaram cele 4 premii Grammy si titlul de “cel mai vandut album rock al anului 2017”.
In Romania, Imagine Dragons a inregistrat vanzari record cu albumul “Evolve”, reusind sa obtina triplu disc de platina. La nivel international, “Evolve” s-a vandut in peste 1,3 milioane de exemplare si a strans 4 miliarde de stream-uri globale.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *