Kungs ne aduce imnul verii - “Be Right Here”
2018-06-25 17:06:30

La numai 21 ani, KUNGS revolutioneaza scena muzicii funk/ house din Franta si acum lanseaza mult asteptatul single “Be Right Here”, prima piesa noua dupa albumul de debut “Layers”.

Dupa ce a scris istorie in topurile internationale (numarul 1 in 45 de tari si peste 1 miliard de stream-uri pentru “This Girl”), KUNGS a castigat aprecierea publicului si pentru show-urile sale live impresionante. Doua dintre cele mai cunoscute prestatii ale artistului au fost chiar la Coachella si Lollapalooza.

KUNGS si-a pus deja amprenta in muzica dance prin mixul inconfundabil de pop, dance, indie si jam-uri de vara care creaza dependenta. Pentru cel mai nou single al sau, “Be Right Here”, KUNGS a aplicat aceeasi reteta consacrata si a lucrat impreuna cu nimeni altii decat Stargate si GOLDN.

Duo-ul Stargate a fost responsabil de-a lungul timpului de cateva dintre cele mai de succes hit-uri pop, precum “Irreplaceable” – Beyonce, “Rude Boy” – Rihanna si “Firework” – Katy Perry.

Pe de alta parte, vocalistul GOLDN s-a remarcat atat in hip hop cat si in muzica electronica prin vocea sa matasoasa, graitoare de povesti urbane imbracate in melodie. Astfel, Josh Golden, pe numele sau real, a fost o alegere naturala pentru Kungs, atunci cand a compus piesa “Be Right Here”.

KUNGS s-a lansat in 2016 cu super albumul “Layers”, care include single-urile “This Girl”, “Don’t You Know”, “I Feel So Bad” cat si “You Remain”. Piesa de debut, “This Girl”, s-a situat pe locul 1 in majoritatea topurilor internationale de muzica dance si s-a bucurat de un succes colosal la nivel global, ceea ce a propulsat vanzarile albumului “Layers”, care, anul trecut, a fost certificat oficial cu discul de Diamant.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *