Kovia si Bibi fac echipa pe "Dawn"
2018-10-25 18:13:04

Rapperul Kovia face echipa cu una dintre cele mai cautate artiste ale momentului pentru noul sau single – Dawn.

Compusa in cadrul celei de-a doua editii a taberei de muzica TIC, “Dawn” imbina perfect influentele trap ale lui Kovia cu stilul pop-dance ce a consacrat-o pe BiBi.

Kovia este unul dintre cele mai noi nume de pe scena trap din Romania. Absolvent al The College of Haringey, Enfield and North East London, unde a studiat muzica, artistul a debutat pe scena locala in 2017, in cadrul Royal Junkie Music. El a colaborat recent si cu Damian Draghici, pentru o reinterpretare moderna a piesei “Cenusareaso”.

“E unul din cele mai neasteptate proiecte ale mele, si sunt foarte mandru de rezultatul final. Piesa a fost conceputa in tabara Roton din primavara si a fost o experienta foarte misto sa lucrez cu compozitori din toata lumea. Am incercat sa adaug versurilor mele cat mai multa substanta si sa se regaseasca in ele toti oamenii cu vibe misto ce stiu sa isi traiasca viata” – Kovia

“#Dawn este un proiect foarte energic din toate punctele de vedere! Piesa a fost conceputa intr o tabara de creatie by Roton Music! Eram intr o sesiune alaturi de Kovia si alti producatori si pot spune ca eu si toti ceilalti am avut același vibe. Asa a aparut piesa #Dawn si speram sa va placa! Le multumesc foarte mult pentru intreaga sustinere tuturor urmaritorilor mei! Va pup și va iubesc! Enjoy it!” – Bibi

La doar 16 ani, Bibi reuseste sa imbine scoala, pasiunea pentru muzica si vloggingul cu un success de invidiat.

Dupa ce a creat isterie cu single-ul “Ciocolata”, artista a fost recrutata de Disney pentru a da voce unuia dintre personajele principale din serialul Disney “Star Darling”, fiind mai apoi parte din Festigal, una dintre cele mai complexe productii realizate in Romania. Au urmat piese precum “Coji de portocale”, “Dansez cu inima ta”, “Road To Monaco”, “Un pic, un pic” si “Friendzone” ce au adunat zeci de milioane de vizualizari.

BiBi isi mentine relatia speciala cu fanii prin intermediul vlogului, canalul de Youtube al artistei depasind 380 000 de abonati.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *