KLYDE pleacă pe Marte!
2018-07-03 18:54:52

Klyde, artistul cunoscut pentru piese cu milioane de vizualizări, este pregătit să facă următorul pas spre faima mondială.

Acesta a fost ales de Elon Musk să facă parte din echipa ce va efectua prima expediție pe planeta Marte, în data de 5 iulie 2018.

Vestea constituie un moment istoric pentru tânărul originar din Cluj, devenind astfel primul artist intergalactic.

Competiția a fost una strânsă, aflându-se pe lista scurtă alături de Ed Sheeran, a cărui motivație principală a fost asortarea Planetei Roșii cu culoarea părului său, dar și celebrul actor, cunoscut pentru rolul lui Ron din Harry Potter, motivat de asemănarea sa cu Ed Sheeran.

Recrutarea a fost una făcută în secret, fondatorul SpaceX folosindu-se de pop-up-uri secrete plasate pe website-uri dedicate artiștilor precum Spotify, RhymeMaker.com și Vitanclub.live

Klyde a reușit să țină secret până astăzi faptul că a aplicat, iar azi a anunțat oficial decizia de a pleca, povestindu-ne de dimineața în care a primit e-mailul de confirmare:

“Era o zi ca oricare alta, îmi băusem cafeaua, mâncasem micul dejun și așteptam să plec la muncă. Am zis că ar trebui să-mi verific mailul, să văd ce am de făcut la muncă în ziua aia și mare mi-a fost surpriza când unul dintre ele începea cu Felicitări! Ai fost ales de Elon Musk să pleci cu prima navă pe Marte! Am fost extrem de fericit pentru că de mic sunt pasionat de spațiu și chiar îmi doream să fiu astronaut. Nu a dat Domnul să particip eu la programele Nașa, dar acum o parte din visul meu se îndeplinește”, declară Klyde.

Contactați de noi pentru o declarație, părinții lui Klyde au refuzat să comenteze momentan, fiind stupefiați de decizia spontană a fiului lor, dar și de finalul Exatlon.

Pentru update-uri și imagini exclusive din spatele cortinei noii aventuri ale lui Klyde vizitează site-ul www.klydepemarte.ro.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *