Klyde ne canta despre despartire in cel mai nou single - "Defectul meu"
2017-07-24 16:48:53

Klyde, artistul carismatic al carui zambet si voce cuceresc publicul si fanii iremediabil, lanseaza astazi “Defectul meu”.

“Defectul Meu” este o piesa simpla, dar sincera, care vorbeste despre partile din noi oferite altora.” – Klyde

A trecut un an de cand tanarul clujan a facut furori pe scena festivalului international “Baltic Song Contest 2016”, unde reprezentatia sa a fost indelung aplaudata atat de public cat si de juriu.

A urmat colaborarea cu gasca “Say Cheese” (Klyde, Drei, Rengle), single-ul Chemistry (care a depasit 13 milioane de vizualizari) si “Road To Monaco”, o piesa scrisa de Eric Turner si interpretata de Klyde, Bibi si Jimmy Dub.

“Piesa a trecut prin multe modificari, dar pana la urma am scris versurile pe romana pentru ca am vrut sa inteleaga toata lumea mesajul.” – Klyde

“Defectul meu” este o piesa scrisa si compusa de Klyde, Liviu Tanasoiu si Pavel Petricenco, ce relateaza starile prin care trece orice persoana in urma unei iubiri neimpartasite. Regia clipului apartine celor de la NGM Creative, fiind deja a treia colaborare dintre acestia si artist (Say Cheese, Chemistry)

“Desi la prima vedere pare o piesa trista, < Defectul meu > este mai degraba un indemn, ceva ce te impinge de la spate sa mergi mai departe chiar si atunci cand te simti incomplet. La sfarsitul zilei, defectele noatre ne fac speciali si diferiti.” – Klyde

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Defectul meu”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *