KLYDE lanseaza single-ul si videoclipul "Happy Place"
2019-10-31 16:06:04

KLYDE ne prezintă un release de toamnă, intitulat ,,Happy Place “, un track synthpop cu un mesaj mai puternic decât pare la prima ascultare .

,,Happy Place este al doilea single extras de pe EP-ul la care lucrez de ceva timp, și care va fi lansat anul viitor în întregime. Piesa vorbeste despre sănătatea mintală, și despre acea stare de spirit unde ne refugiem atunci când vrem să evadăm din toate lucrurile care ne creează neplăceri psihice. Fiecare avem un ,,Happy Place ” diferit , unde găsim ceea ce ne face pe noi fericiți. Multe dintre persoanele dragi mie au suferit depresii, anxietăți și diverse stări neplăcute, iar eu am scris piesa într-un moment în care simțeam ca nu mai îmi găsesc locul. E una din cele mai sincere lansări, și sper să inspir pe oricine care se confruntă cu asta să își găsească liniștea sufletească”, spune artistul.

Piesa a fost produsă împreună cu Madalin Sichitiu și Vlad Alecu in studioul DarkViolet Records, iar videoclipul a fost creat de Ciprian Ciulei.
,,Este unul din videoclipurile mele preferate, deoarece am avut mână liberă în toate deciziile, iar Ciprian Ciulei a fost persoana perfectă cu care sa lucrez, deoarece a avut încredere și m-a ajutat să-mi aduc viziunea la viață fără să pună nici o barieră “, povestește KLYDE.

Happy Place este disponibilă pe toate platformele de streaming si pe canalul de youtube al artistului.

Cine este Klyde?

Fost concurent X-Factor, KLYDE a debutat cu single-ul – “Ama”, în Februarie 2016, piesă care i-a deschis porțile către succesul internațional, artistul fiind invitat să participe la Festivalul “Baltic Song Contest”. A urmat colaborarea cu Drei și Rengle – “Say Cheese”, acompaniat de un videoclip plin de culoare ce a atras atentia televiziunilor si radiourilor locale.
Cel mai de success single al sau – “Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de miloane de vizualizări. Au urmat “Defectul meu”, “From Mars” si “Max Martin”, lansate in decursul ultimului an, la fel si “Summertime Dreaming”, cel mai recent single indie al sau.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *