Klyde lanseaza "Max Martin"
2018-10-09 16:03:30

Dupa ce recent si-a anuntat plecarea pe Marte prin intermediul piesei “From Mars”, Klyde revine astazi cu un nou single – Max Martin.

Inspirat de cariera producatorului suedez, “Max Martin” vorbeste despre un moment comun in viata oricarui artist, cand se intalneste cu un blocaj creativ in incercarea de a crea o piesa.

“De multe ori noi, artistii, simtim ca nu avem inspiratie cand ne hotaram sa compunem ceva misto. De fiecare data cand mi-am impus sa scriu o piesa intr-o zi, inspiratia nu era de acord cu mine.

Asa s-a intamplat si cu Max Martin, cand nu stiam despre ce sa scriu, asa ca am lasat totul sa curga la voia intamplarii si am povestit fix procesul frustrant prin care trec cand incerc sa compun” – Klyde

Compusa in studiourile Roton de catre artist si Cristian Eberhart, piesa este acompaniata de un clip ce reda starea de buna-dispozitie a piesei.

“Este o piesa comica in care mi-as dori sa fiu Max Martin macar pentru o zi, el fiind cel mai succes compozitor si producator al ultimilor decenii.” – Klyde

Au trecut 2 ani de cand tanarul clujean a facut furori pe scena festivalului international “Baltic Song Contest 2016”, unde reprezentatia sa a fost indelung aplaudata atat de public, cat si de juriu. Au urmat o serie de lansari de succes, printre care single-ul “Chemistry” ce a depasit 19 milioane de vizualizari.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *