Klyde lanseaza “Everything Is Red”, primul sau album de Craciun

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

“Everything Is Red a fost o provocare interesanta pentru mine ca artist, dar am urmarit in permanenta ca rezultatul final sa fie ceva ce ma reprezinta. Nu e un album clasic de Craciun, am incercat sa ma las cat mai putin influentat de muzica tipica de sezon si sa creez ceva al meu.” – Klyde

“Everything Is Red” este primul material discografic al artistului ce a debutat in 2016 cu single-ul “Ama”. Albumul a fost precedat de single-ul “Din Ajun pana-n Craciun”, lansat la inceputul lunii Decembrie.
“Everything Is Red” contine 6 productii originale si 2 reorchestrari ale unor piese celebre precum “Florile dalbe” si “N-am sa uit niciodata” ( Simplu feat Marius Moga).

“Piesa a luat nastere in momentul in care am descoperit colaborarea lui Ioan Bocsa cu Ansa! mblul Icoane. Corul acela de voci suna in continuare foarte modern, iar restul piesei a curs de la sine. Productia e influentata de anii 80 si synthwave, stilul meu preferat in momentul de fata” – Klyde

Albumul a fost compus de Klyde, in timp ce productia a fost asigurata de Solo Catalin Fantaneanu.

Au trecut 2 ani de cand tanarul clujean a facut furori pe scena festivalului international “Baltic Song Contest 2016”, unde reprezentatia sa a fost indelung aplaudata atat de public, cat si de juriu. Au urmat o serie de lansari de succes, printre care single-ul “Chemistry” ce a depasit 20 milioane de vizualizari.

Tracklist:

1. 25
2. One Wish
3. Din ajun pana-n Craciun
4. Not Santa Anymore
5. Florile Dalbe
6. Under The Covers
7. N-am sa uit niciodata
8. Days Of Christmas Past

Pareri?

Comentarii