Klyde lanseaza astazi "Insomnie", cea de-a patra piesa din seria "Daydreaming Sessions"
2017-10-20 17:27:25

Ultima piesa din proiectul “Daydreaming Sessions” vorbeste despre dorinta de a merge mai departe si de a-ti vindeca inima dupa ce a fost ranita. Este vorba despre o nostalgie a perioadei frumoase, dar si o teama ca nu vei mai putea fi la fel ca inainte, dar trebuie sa incerci oricum sa gasesti un ‘tratament’.” – Klyde

Insomnie incheie seria de lansari intitulata “Daydreaming Sessions”, compusa din 4 piese, alaturi de “Never Mine”, “Oceans” si “In capul meu”.

“‘Daydreaming Sessions’ este un proiect pe care vreau sa-l fac de ceva timp, din dorinta de a oferi celor care ma urmaresc mai multa muzica pe langa lansarile oficiale. De data asta s-au aliniat planetele si am reusit sa il duc la capat, fiind foarte greu sa aleg doar 4 piese din ‘sertar'” – Klyde.

A trecut un an de cand tanarul clujean a facut furori pe scena festivalului international “Baltic Song Contest 2016”, unde reprezentatia sa a fost indelung aplaudata atat de public, cat si de juriu. A urmat colaborarea cu gasca “Say Cheese” (Klyde, Drei, Rengle), single-urile Chemistry (care a depasit 17 milioane de vizualizari) si “Road To Monaco”, o piesa scrisa de Eric Turner si interpretata de Klyde, Bibi si Jimmy Dub, iar “Defectul meu”, cea mai recenta lansare a artistului a depasit 4 milioane de vizualizari in doar 2 luni.

“Am ales 4 piese pe care le-am compus de-a lungul timpului si cumva nu am putut sa ‘renunt’ la ele pana acum. Desi nu sunt neaparat in forma finala, am ales sa pastrez totul cat mai autentic si apropiat de momentul in care le-am compus.” – Klyde

In cadrul proiectului, Klyde a lansat cate o piesa noua in fiecare vineri timp de 4 saptamani.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna varianta acoustica piesei “Insomnie”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *