Killa Fonic lansează un sketch cu elemente alchimice și clipul piesei „Nimeni" – cu un vizual puternic și brutal, distribuite de Global Records
2019-08-28 18:30:46

Killa Fonic lansează un sketch cu elemente alchimice care introduce cele 3 albume la care artistul lucrează: „Homo Nocturnus”, „Diablo” și „Homo Luminis”. Video-ul reprezintă uniunea dintre Killa House Klan și Global Records.

Sketchul a fost filmat în Călărași, lângă Dunăre – podul 4. Killa Fonic a ales special această locație, pentru că îi este ca a doua casă.
Totodată, artistul lansează videoclipul piesei „Nimeni” – o melodie erotică ce aduce un elogiu formelor feminine.

„Este o piesă pe care am compus-o cu producătorul Quick și a ieșit din prima. Quick a venit cu un refren, pe care l-am prelucrat apoi și l-am transformat în cel actual. Totul s-a legat așa cum trebuie și a ieșit o piesă erotică cu elemente rock și dark-wave.”

Încă de la primul vers, apare tema centrală a melodiei și a vizualului: „Nimeni n-are sânii ca ai tăi.” Killa a mai spus: „Clipul punctează formele senzuale ale femeii și sper să îl vadă Tarantino.”

În universul videoclipului piesei „Nimeni” există o identitate vizuală puternică foarte clar conturată, cu elemente nud. Întreaga poveste este marcată de un vizual cromatic dominat de nuanțe sângerii de roșu.
În prezent, Killa Fonic lucrează la cele 3 albume ale sale. Primul album, „Homo Nocturnus”, este dominat de influențe dark, hip-hop, trap și street. „Diablo” este bestia interioară care iubește rockul, cea care ține în mână balanța, iar „Homo Luminis” este un album experimental cu influențe house, electro și latino.

Killa Fonic este un artist cu un stil unic, cu versuri brutal de sincere și clipuri de o expresivitate aparte cu influențe noir.

Primele melodii lansate de Killa Fonic sunt „Sesiune pe Vinil”, „Drink și Blunt” și „24″.

Primul mixtape al lui Killa Fonic este „Lord de cartier”, apărut în anul 2013 – a fost produs și masterizat de artist.

Primul album în calitate de artist solo se numește „Ramses 1989″ și a fost lansat în 2016.

În iulie 2017 a lansat „Lamă Crimă”, al doilea album în calitate de artist solo. În decembrie 2018 a lansat primul EP – „Emotiv Munteana”, care conține 7 povesti despre 7 Pământence.

Killa Fonic a activat în Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat în 2015 albumul „O.$.O.D.” (O șatră, o dragoste) și „O.$.O.D. II” în 2017. Albumele au înregistrat un mare succes în mediul online. În 2019, Killa Fonic a părăsit „Șatra B.E.N.Z”. În prezent lucrează la cele 3 albume ale sale: „Homo Nocturnus”, „Diablo” și „Homo Luminis”.

Până acum a lansat piesele: „KHK”, „Oameni în negru”, „Chimie organică”, „Sălbatic până mor”, „Toc”, „Mambo”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *