Killa Fonic lansează clipul piesei „Ploaia divină": 5 specii diferite de șerpi alături de artist pe ritm de trap
2019-12-16 18:22:25

Killa Fonic, artist Global Records, lansează videoclipul piesei „Ploaia divină”, cu un vizual puternic, senzual, dominat de nuanțe violet și turcoaz.

Pentru acest clip, artistul a filmat alături de mai multe specii de șerpi, de dimensiuni și culori diferite. Șerpii de la filmare erau deja adevărate personaje, cu nume precum: Obama (Lampropeltis getula nigrita), Meraxes și Caraxes (Pyton bivittatus), Vhagar și Baelon (cele mai mari specii, pereche de Boa constrictor), Dwight (Pantherophis guttatus).
Killa Fonic s-a atașat de șerpi, ba chiar l-a botezat pe pitonul regal – Ramses. „Pe lângă fascinația mea față de cultura egipteană, Ramses este și numele primului meu album solo.”, a spus artistul. Rezultatul final este un mix puternic care pune în valoare esența piesei: „Când nu mai e soare, eu devin lumină.”

„La începutul toamnei am avut niște sesiuni spontane la studio. Piesa asta a apărut natural, e compusă din inimă. Se numește „Ploaia divină” – folosesc elementul „apă” pentru că spală și purifică. Mă simt într-un punct al vieții și al carierei în care simt că m-am resetat și reinventat. Melodia este o odă adusă acestei purificări.”, a povestit artistul.

Muzica este compusă de Killa Fonis și 911 (Alex Ghinea), versurile de Killa Fonic, iar producția este semnată de 911. De regie s-a ocupat Raluca Netca, DOP – Alex Chițu, producție Loopa Production.

„Îmi place foarte mult să lucrez cu Alex Chițu și cu Raluca Netca, avem o chimie foarte bună, scriem scenariile împreună extrem de ușor, suntem pe aceeași lungime de undă.” , a spus Killa Fonic.

În prezent, Killa Fonic lucrează la cele 3 albume ale sale. Primul album, „Homo Nocturnus”, este dominat de influențe dark, hip-hop, trap și street. „Diablo” este bestia interioară care iubește rockul, cea care ține în mână balanța, iar „Homo Luminis” este un album experimental cu influențe house, electro și latino.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *