Killa Fonic lansează clipul piesei „LUCY”: „Sunt obsedat de a rupe falsele tipare ale normalului. Creativitatea artistică nu trebuie să aibă limite”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Killa Fonic, artist Global Records, lansează videoclipul piesei „LUCY”, cu o imagine puternică, senzuală, dominată de nuanțe roșiatice și verzi, care creează un univers în care armele și sentimentele se afla într-un joc periculos.

Povestea clipului este dominată de relația dintre Killa și personajul feminin, interpretat de cunoscutul model Georgiana Saraev, care apare în ipostaze sexy și tandre. Acesta conține o imagine vizuală extrem de cinematografică, ce duce cu gândul la poveștile noir de iubire, în care sentimentele și armele nu pot conviețui.

„Iubire, tu îmi dai foc,
Lucifer, luminezi tot.”
Killa Fonic a povestit cât de natural s-a născut această piesă: „LUCY a luat naștere în prima mea sesiune cu producătorul Alex Cotoi. Instrumentalul era în curs de formare, am lucrat pe un draft. De obicei, nu îmi propun subiectele. Ele > pur si simplu, așa cum apar sentimentele. Când am ascultat instrumentalul, mi-am reamintit de perioada în care ascultam Blink 182 și Greenday. M-am întors în acel „vibe” punk-rock. Subiectul a venit din dorința mea interioară de a-mi extinde rădăcinile în industria muzicală. Cred că nu exagerez dacă spun că sunt obsedat de a rupe falsele tipare ale normalului. Creativitatea artistică nu trebuie să aibă limite. Experiența creației este interioară. Iar asta se vede și se simte în toate melodiile și clipurile mele.”
În clip apare și Alexandru Cotoi, producătorul piesei, în rolul călăuzei care îi conduce pe cei doi îndrăgostiți.
Cât despre imaginea clipului și poveste, Killa se declară extrem de încântat de colaborarea cu Alex Chițu (DOP) și Raluca Netca (regie): „Ador să lucrez cu ei, avem o chimie foarte puternică, scriem scenariile împreună extrem de ușor, suntem pe aceeași lungime de undă!”
În prezent, Killa Fonic lucrează la cele 3 albume ale sale. Primul album, „Homo Nocturnus”, este dominat de influențe dark, hip-hop, trap și street. „Diablo” este bestia interioară care iubește rockul, cea care ține în mână balanța, iar „Homo Luminis” este un album experimental cu influențe house, electro și latino.

Săptămâna trecută, Killa Fonic a lansat alte două piese, „Lucifer” și „Wroom Wroom”. Deși este o piesă lansată fără videoclip, Lucifer a ajuns rapid pe primele locuri în trending pe YouTube.

Pentru prima dată, Killa Fonic este nr. 1 pe radio, cu piesa „Bambolina”, un feat. cu Carla’s Dreams (numărul 1 pe Media Forest în Weekly Chart). Colaborarea inedită cu Carla’s Dreams a adus piesei aproape 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

Comentarii