Keo lanseaza PIANOMANIA!
2017-03-22 19:57:45

In aceasta primavara Keo isi declara pasiunea pentru pian si muzica intr-un show cu un concept nou, care va fi lansat pe 27 martie!

PIANOMANIA este numele seriei de concerte care il vor avea pe artist si pianul sau in planul principal.

In cadrul acestui show unic, Keo va interpreta la pian, acompaniat de catre trupa sa atat hiturile sale cat si cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor 60-90 ale artistilor sai preferati: Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2, Michael Jackson si multi altii.

Spectacolul va fi “imbracat” vizual de proiectii 3D, special concepute pentru acest proiect de catre regizorul Mihai Laz.

Artistul va lansa o serie de cover-uri pentru a-si sustine show-ul, fiecare cover insemnand o povestioara din iubirea ce o poarta muzicii dar si pianului.

Entuziasmat si emotionat, Keo declara despre prima piesa a acestui show “Your Song” : “Este una dintre piesele mele preferate de la Elton John, o piesa compusa la pian, perfecta pentru show-ul Pianomania, din acest motiv mi-a parut cea mai potrivita alegere pentru a incepe seria de cover-uri”.

Keo isi pune amprenta in acest tribut adus muzicii si pianului, iar coverul sau este o reintrepretare plina de pasiune a legendarei piese.

“Your Song”, piesa lui Elton John lansata in 1970 a reusit sa-si castige locul printre cele mai importante piese din istorie : inclusa in Grammy Hall of Fame si in “The 500 Greatest Songs of All Time” a revistei Rolling Stone.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere la un spectacol extraordinar, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *