Keo lanseaza o reinterpretare aparte a piesei "Thunder" ( Imagine Dragons )
2018-07-12 16:50:18

Dupa ce in urma cu 2 luni celebrul artist a reinventat slagarul Lalele”, un omagiu adus nasului sau si compozitorului piesei – Temistocle Popa – Keo isi arata versatilitatea artistica prin intermediul unui nou cover, alegand de data aceasta unul dintre cele mai mari hit-uri ale anului trecut.

“Imagine Dragons este una dintre noile trupe care imi plac foarte mult. Am vrut sa refac “Thunder” cu un sound propriu si recunosc ca imi place cum a iesit. Sper sa va placa si voua.” – Keo

Lansata pe 27 aprilie 2017, “Thunder” este al doilea single extras de pe albumul “Evolve” al celor de la Imagine Dragons. Una dintre cele mai populare piese din repertoriul trupei, “Thunder” a ajuns pana pe locul 4 in US Billboard Top 100, fiind desemnata a noua cea mai bine vanduta piesa din 2017 in SUA, cu aproape 1,2 milioane de exemplare.

Keo a debutat in 2005 cu piesa-legenda – “Azi vii, mâine pleci”, care a ajuns numarul 1 în MTV Top 20 in numai 3 saptamani si s-a menținut in Romanian Top 100 pentru sapte luni, iar trei luni a fost numarul 1. A fost urmata de hit-uri precum “Liber” , “In ochii tai” și “Viata Noua” (feat. Puya), dar si un album in colaborare cu Skizzo Skillz – SKeo. In 2017, artistul a pus in scena “PianoMania”, un show unic in Romania, in cadrul caruia Keo a reinterpretat la pian, acompaniat de trupa sa, atat hit-urile care l-au facut faimos, dar si cele! mai frumoase piese de dragoste ale anilor ’60-’90, de la artisti precum The Beatles, Queen, Prince, Elton John si Robbie Williams.

Keo a cunoscut succesul si in calitate de producator si compozitor, lucrand cot la cot cu nume mari din industria muzicala precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus si multi altii.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *