Keky a lansat un nou single, "Champagne"
2019-11-25 16:12:17

Keky – Primul cântăreț pe tocuri din România, se pregătește pentru schimbarea de sex.
El face tratament hormonal de peste 1 an și jumătate, iar de o lună s-a mutat la Cluj. Acolo, pe 16 Decembrie va începe operațiile de feminizare facială. Ele sunt în număr de 10 și vor fi efectuate de echipa celebrului chirurg plastician – Mihai Așchilian. Sunt 3 mari etape, la interval de 2 luni fiecare etapă.
Pe urmă, Keky va merge în Thailanda, unde își va schimba sexul. Ultima intervenție o are în Luxembourg, unde își va face alungire de laringe.

Melodia “Champagne” este ultima melodie lansată de cântăreț, din proiectul pe tocuri, așa-zis “masculin”. Ea a depășit în doar 3 zile de la lansarea oficială, peste 50.000 de vizualizări și a fost foarte bine primită de către public.

Piesa vorbește despre puterea de a renaște, după o despărțire dureroasă.

“Am scris “Champagne” în 2015, într-o pauză de mix și master la melodia “GabrielLE” și trebuia să fie continuarea poveștii. Din păcate nu am mai simțit că trebuie lansată atunci și am reorchestrat-o acum.
Melodia este una de club și are un vibe foarte happy, dar și nostalgic în același timp. Sound-ul este unul de vară și sper să facă iarnă, puțin mai blândă. Vocea mea este mult mai feminină în urma tratamentului de schimbare de sex și toți apropiații au remarcat asta, în noua melodie.
Pe 16 Decembrie încep operațiile și urmează o schimbare grea, dar pe care mi-o doresc din tot sufletul. Sper că la anul, pe vremea aceasta, să fiu o femeie superbă”.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=uYwloI77rA8

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *