KAZIBO Music, marii câştigători de la Media Music Awards 2015!
2015-09-05 21:04:51

kazibo

Echipa KAZIBO Music – adică Ovidiu Baciu (Naguale) şi Alex Pelin -, s-a întors la Bucureşti cu cele mai multe trofee primite în cadrul celei de-a patra ediţii Media Music Awards! 7 trofee MMA au mers aseara către echipa KAZIBO Music. Cel mai important premiul al serii, premiul pentru cei mai buni compozitori – Best Producer – a mers către KAZIBO Music.

KAZIBO Music, a compus cele mai difuzate, vizualizate, votate şi fredonate hit-uri ale acestui an. Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt“, Glance ft. Elena & Naguale – „În Bucăţi“, Dan Bittman – „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi care au făcut furori printre fanii din România.

Astfel, în cadrul ediţiei Media Music Awards din 2015, care a avut loc aseara, 3 septembrie, la Sibiu, echipa creativă din spatele KAZIBO Music a fost răsplătită cu cele mai multe premii decernate în cadrul celei mai relevante gale muzicale româneşti!

KAZIBO Music a adăugat cu mândrie în portofoliu şapte noi victorii valoroase! Echipa KAZIBO Music a plecat acasă cu premiul pentru Best Producer, în timp ce super piesa produsă în studiourile lor, „Pe aripi de vânt“ pentru Delia feat. Kaira a fost marea câştigătoare la cele mai importante categorii: Best Featuring, Best Pop, Media Forest Award – Cea mai îndelungă staţionare pe primul loc, Best Video şi Best Song – Cea mai difuzată piesă! Mai mult, hit-ul „Şi îngerii au demonii lor“ compusă de Kazibo Music pentru Dan Bitman a fost desemnată Best Rock.

Show-ul Naguale s-a facut remarcat in cadrul galei Media Music Awards printr-o explozie de culoare și muzică de calitate. Inspirat de muzica balcanică, Naguale a oferit un specacol de muzică live cu care a impresionat audiența.

Ovidiu Baciu (Naguale) și Alex Pelin, produc la KAZIBO Music, cu entuziasm muzică pop, rock, RnB, hip-hop, dance, house etc. şi lucrează cu aceeaşi plăcere pentru toţi artiştii care le cer ajutorul. Premiile pe care le-au dobândit până acum îi confirmă ca fiind cei mai importanţi compozitori din industrie. De curând în echipa KAZIBO Music au fost cooptați 3 noi membri: Andy Platon, Alexandru Antonescu si Luca George.

Mai mult, băieţii de la KAZIBO Music au timp şi de propriile proiecte personale, pe care le îndrumă sub acoperişul propriei lor case de producţie – Kaira, Soundland şi Naguale fiind artişti cu priză la fani, care au depasit granitele tarii. Pentru această toamnă băieții de la KAZIBO Music pregatesc o serie de colaborări inedite cu artiști internaționali.

Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio-TV s-a desfăşurat anul acesta în Piaţa Mare din Sibiu, în faţa a 60.000 de oameni, care i-au susţinut pe cei mai iubiţi şi mai difuzaţi artişti din România, printre care: Elena Gheorghe, Andra, Smiley, Delia, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Bere Gratis, Randy, Uddy etc.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV.

Felicitarile noastre intregii echipe si la cat mai multe hituri!

Iata unul din hituri:

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *