Katy Perry lansează single-ul „Never Really Over"
2019-06-02 19:52:21

După doi ani de la mult-așteptata lansare a albumului „Witness”, Katy Perry revine în forță și lansează single-ul „Never Really Over”.
Noul single impresionează prin noua imagine pe care Katy o afișează – florală, roșcată, cu un look hippie. Prezența lui Katy Perry în videoclipul piesei „Never Really Over” nu face decât să demonstreze audienței că superstarul a trecut și înfruntat depresia cauzată de lansarea a albumului „Witness”, la care, după cum declară și Katy: „publicul nu a reacționat în modul în care mă așteptam”.

Single-ul „Never Really Over” ne oferă o lecție despre iubirea de sine și pozitivism.
„Este un cântec despre alegerile pe care le facem în viață – de a face pași înainte sau înapoi. Despre cum mintea ta este extrem de puternică și despre faptul că, făcând acei pași înainte, oricât de greu ar fi, trebuie să știi că un pas înapoi te proiectează într-o buclă pe care o vei urî. Despre asta este vorba”, declară Katy.
Tema generală a piesei este reflectată de simbolurile afișate în videoclip – semnul yin și yang cu accente florale.
„Este despre acceptarea simetriei întunericului și luminii. Nu poți scăpa de întuneric, dar poți să accepți că este o lecție ce te va conduce spre lumină”, explică Katy Perry
După lansarea neașteptată a cover-ului după piesa „Con Calma”, marele hit al lui Daddy Yankee, superstarul de 34 de ani se întoarce acum prin intermediul single-ului „Never Really Over”, care ne vorbește despre modul în care relațiile impactează viața oamenilor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *