Katarina și What's UP lansează Liquid Love, o piesă dincolo de limitele iubirii
2021-04-15 19:20:30
Iubirea înseamnă sacrificii și, de cele mai multe ori, din iubire oamenii ajung în situații în care nu mai există cale de întoarcere. Katarina și What’s Up lansează melodia Liquid Love, spunând povestea unor îndrăgostiți care riscă totul din iubire și care merg până la capăt pentru a salva persoana iubită.

„Played hard to get, no regret, but I’m yours now” sunt versurile prin care își declară Katarina sentimentele de iubire și recunoștință. Ea, vinovată de ceva ce nu mai poate repara, iar el păstrând secretul din prea multă iubire. Oare chiar așa să fie dragostea? O bucurie deseori interzisă de mult prea multe sacrificii? 
 
“Whatzy a fost mereu o mare inspirație pentru mine în industria muzicală. El este un om care chiar simte muzica și o prețuiește așa cum o prețuiesc și eu. Această colaborare pentru mine este un lucru foarte special, aproape de inima mea. Lucrând cu Marius, am ajuns și mai aproape de adevăr, în sensul de a ști ceea ce vreau să exprim prin muzică. Le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în acest proiect, caselor de discuri Roton și Cat Music și nu în ultimul rând celor de la Hahaha Production. Acest proiect îmi doresc să fie primit așa cum am simțit noi că va fi, atunci când l-am compus.”, spune Katarina.
 
“De foarte mult timp îmi doream să fac o piesă cu sora Katarina, îmi place mult vocea ei, are o engleză impecabilă și sunt mândru să fiu alături de ea pe acest drum. Le mulțumesc oamenilor care s-au implicat în acest proiect, casei mele de discuri Cat Music, prietenilor noștri de la Roton și sper să vă placă și vouă acest proiect la fel de mult cum îmi place și mie.”, adaugă What’s Up.
 
Păreri?
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *